Matlagingskurs for barn: Andøy

Bli en smaksekspert! Bli kjent med de fire grunnsmakene: Surt, salt, bittert og søtt. Tom Gunnar og Elin er to flinke kokker som viser deg hvordan man lager mat med alle smakene i. Underveis får du prøve deg på en blindtest og en smaksquiz, og du kan vinne artige premier. Ikke minst får du spise den gode maten du har vært med å lage! Alle deltakere får eget forkle og egen kokkekniv de kan ta med hjem etter kurset. Tittel Kursstart Varighet Arrangør Sted Påmelding Ledige

27.09.2021 17:00
Frist utløpt
27.09.202117:00 Kultursamarbeidet i Vesterålen

Kurset foregår på skolekjøkkenet på Risøyhamn skole, og varer ca 2,5 timer.

Dette vil bli et artig og lærerikt kurs der du lærer å lage mat fra bunnen av, samtidig som du blir kjent med mange forskjellige smaker. Pris kr 150,-

Kursdatoer:

27. september kl 17, Risøyhamn skole
29. september kl 17, Steine skole
4. oktober kl 17, Myre skole
11. oktober kl 17, Sortland ungdomsskole
12. oktober kl 17, Stokmarknes skole
14. oktober kl 17, Lødingen skole

Praktiske opplysninger

Påmeldingen er bindende. Kurset arrangeres av Kulturskolene i Vesterålen og Vesterålen matfestival. Kurset er sponset av Sparebank 1 Nord-Norge og Vesterålen Storkjøkken.

Påmeldinger

NavnVirksomhetArbeidssted
Alfred Mortensen Andøy kommune
Aron IversenAndøy kommune
Gabriel Lunga HeirengPrivat skole
Julie - Amalie SteenAndøy kommune
Jørgen A Spjelkavik Andøy kommune
Linn - Jeanette SteenAndøy kommune
Marte SvendsenAndøy kommune
Nora LundAndøy kommune
Odin LambersøyAndøy kommune
Sebastian Lauritz FredheimPrivat skole
Sigurd - Matias SteenAndøy kommune
Teja KazakeviciuteAndøy kommune

Kursplan

Kursstart 27.09.2021 17:00 Sted Risøyhamn skole Varighet 2.5 timer

Mandag 27.09: 17:00 - 19:30

Målgruppe 5. - 7. klasse Instruktør Tom Gunnar Aasen Arrangør Kultursamarbeidet i Vesterålen Ansvarlig Marianne Hansen Pris 150,- NOK Bindende påmelding Nei Påmelding 27.09.2021 19:00
, click to open in lightbox