Matlagingskurs for barn: Hadsel

Bli en smaksekspert! Bli kjent med de fire grunnsmakene: Surt, salt, bittert og søtt. Tom Gunnar og Elin er to flinke kokker som viser deg hvordan man lager mat med alle smakene i. Underveis får du prøve deg på en blindtest og en smaksquiz, og du kan vinne artige premier. Ikke minst får du spise den gode maten du har vært med å lage! Alle deltakere får eget forkle og egen kokkekniv de kan ta med hjem etter kurset. Tittel Kursstart Varighet Arrangør Sted Påmelding Ledige

12.10.2021 17:00
Frist utløpt
12.10.202117:00 Kultursamarbeidet i Vesterålen

Kurset foregår på skolekjøkkenet på Stokmarknes skole, og varer ca 2,5 timer.

Dette vil bli et artig og lærerikt kurs der du lærer å lage mat fra bunnen av, samtidig som du blir kjent med mange forskjellige smaker. Pris kr 150,-

Kursdatoer:

27. september kl 17, Risøyhamn skole
29. september kl 17, Steine skole
4. oktober kl 17, Myre skole
11. oktober kl 17, Sortland ungdomsskole
12. oktober kl 17, Stokmarknes skole
14. oktober kl 17, Lødingen skole

Praktiske opplysninger

Påmeldingen er bindende. Kurset arrangeres av Kulturskolene i Vesterålen og Vesterålen matfestival. Kurset er sponset av Sparebank 1 Nord-Norge og Vesterålen Storkjøkken.

Påmeldinger

NavnVirksomhetArbeidssted
Arn Haug Annet
Emilka SzymanowskaHadsel kommune
Frida Kobberstad Annet Stokmarknes skole
Ine Charlotte Pedersen Larssen-AasHadsel kommune
Jenny Amanda Knudsen HagenHadsel kommuneMelbu skole
Linnea Røberg WeldeHadsel kommune
Mons Jakobsen FjellangerHadsel kommune
Rikke Holm LundHadsel kommune
Stefan Madsen Sandvik Hadsel kommuneMiljøarbeidertjenesten, MATS1
Tian BredalHadsel kommune
Tora Aas Ueland Hadsel kommuneHadsel kommune
Trym Ødegård HolmHadsel kommune

Kursplan

Kursstart 12.10.2021 17:00 Sted Stokmarknes skole Varighet 2.5 timer

Tirsdag 12.10: 17:00 - 19:30

Instruktør Tom Gunnar Aasen Arrangør Kultursamarbeidet i Vesterålen Ansvarlig Marianne Hansen Pris 150,- NOK Bindende påmelding Nei Påmelding 12.10.2021 19:00
, click to open in lightbox